Ботев ПловдивТопФутбол

КПБП: След 10 години чакане няма да приемем недовършен стадион с частична козирка

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) излезе с поредно съобщение към “жълто-черната” общественост преди сесията на Общинския съвет на 9.02 февруари.

На нея трябва да бъдат гласувани нови 22,5 млн лева за довършваното на стадион “Христо Ботев” в Пловдив.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Ботевисти!

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Присъствието на всеки един от нас в четвъртък пред сградата на Общинския съвет е задължително, защото само общественият натиск може да накара онези, раздаващи обещания и уверяващи ни вече години наред, че всичко ще стане “всеки момент“, да разберат, че вече не можем да търпим!

tribunasofia

Не искаме напразни обещания, не искаме да продължаваме да се чудим колко старта, рестарта, гръмки обещания и нови милиони ще преживеем и дали и те няма да се окажат недостатъчни! И не, след 10 години чакане няма да приемем недовършен стадион с частична козирка, покрита с все още неясно какво.
Това събиране няма политически цели! Неговата единствена цел е 100% Колежа. Това е сбор на поколения пловдивчани, които повече няма да позволят някой да се подиграва с тях и с бъдещето на любимия им клуб!
bet365
Колежа – страст, любов, вълнение! Нека тук расте следващото поколение!

Четвъртък, 9-и февруари, 8:00 часа, ул. “Авксентий Велешки“ 20

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker