Ботев ПловдивТопФутбол

КПБП отново възрази срещу искането на феновете на Локо, ще държи отговорен кмета

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) отново излезе с позиция, заявявайки, че не иска към писмото до Министерски съвет да се добавя и искането на феновете на “смърфовете” за отпускане на средства за довършваното на комплекс “Локомотив”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Кмете, заместник-кмете – спите ли?
ДО
Пловдивската общественост
Община Пловдив
Здравко Димитров
Пламен Райчев

Уважаеми дами и господа,
На 13.12.2022 г., след регулярната оперативка в Община Пловдив по повод изпълнението на обществената поръчка за дострояването на стадион „Христо Ботев”, г-н Пламен Райчев – зам.-кмет „Строителство и инвестиции” на Община Пловдив, даде интервю пред пловдивски информационен сайт.

В това интервю г-н Пламен Райчев пое ангажимент, че на 14.12.2022 г., Община Пловдив, като възложител на обществената поръчка, ще пусне искане до Министерски съвет на Република България за дофинансиране на строителството на стадион „Христо Ботев” с цел цялостното му завършване.

Не ни е известно към днешна дата този ангажимент да е изпълнен, поради което призоваваме кмета на Община Пловдив г-н Здравко Димитров да обърне внимание на своя подчинен и му нареди незабавно да изпълни обещанието си за да не се възпрепятства довършването на нашия дом.

Още веднъж напомняме, че категорично възразяваме срещу намерението към искането до Министерски съвет за дофинансиране на строителството на стадион „Христо Ботев” да се добавя и искането за отпускане на средства отправено до Община Пловдив от феновете на Локомотив Пловдив.

Г-н Димитров, държим да отбележим, че ако към искането за отпускане на средства, необходими за изпълнението на ангажиментите на Община Пловдив по законно проведена и одобрена по съответния ред обществена поръчка, бъде добавено напълно неоправдано и необосновано искане за отпускане на средства „на калпак”, то това би подложило на риск одобрението му, за което ще Ви държим лично отговорен.

С уважение: БУЛТРАС, КПБП, сдружение ПФК Ботев

Коледни Подаръци в Бетано – Безплатни Завъртания и Залози

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

  1. Ало, фенчетата, кои сте вие та да определяте какво ще прави местната управа? То и кметът е за трепане, защото ви търпи, ама го разбирам, наближават избори. Така обаче губи другата половина на Пловдив плюс разумните ботевисти. Ходете в с. Коматево да онанирате на клубната ви база, за да понамалите напрежението, и не се месете в неща, които не са от вашата компетенция. Ние, локомотивците, искаме проблемите на двата отбора да бъдат поставени заедно. За разлика от вас не се натискаме да получим нещо, а вие не. Това вашето е наглост. Абе сумати народна пара потрошихте, можеше да имате досега не един а два стадиона, ама понеже сте крадливо племе, хак ви е! Ние как строим евтино? Вие да не сте нещо повече от нас. На двата отбора поравно, това е справедливото решение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker