бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

КПБП: Любовта към Ботев Пловдив, никога не ще умре

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив се обръща към всички свои членове, както и към всички хора чувстващи се част от жълто-черната общественост, и приканваме заедно да посетим представянето на отбора на Ботев Пловдив за предстоящия сезон, както и контролната среща с отбора от гр. Хасково.

Проверката е днес, 27.06.2014. год. от 18:30 часа и ще се състои на централния терен на „Футболен компекс Ботев 1912”. Вратите на комплекса ще бъдат отворени половин час преди началото на мача, за да може всеки желаещ да се запознае със свойте любимци в жълто-черни екипи.

Сега, повече от всякога отбора се нуждае от неповторимата подкрепа, която притежаваме и можем да оказваме, а именно че – „Любовта към Ботев Пловдив, никога не ще умре..’’

Напомняме на всички членове на КПБП, които са платили вноска за шест месеца от членският си внос, че трябва да внесат останалата половина до 31.07.2014 год. Втората част на членският внос е в размер на 12лв. и е валиден до края на календарната 2014 год. Незаплатилите няма да могат да ползват преференцията за билети, както и подготвящите се други такива.

Внасянето на членски внос може да бъде направено във всеки работен ден, между 9.00 и 17.00, на касата във фен-магазина на базата в кв. “Коматево”.

Призива ни се отнася със същата сила и за двубойте от турнира „Лига Европа”! Нека всеки направи всичко възможно и на всяка цена да присъства на стадион „Лазур” на 03.07.2014 год. Двубоят е с начален час – 19:45 часа.

kpbp.bg

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker