Ботев ПловдивТопФутбол

КПБП към полицията: Бъдете разумни! Ние идваме!

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) публикува отворено писмо до всички органи на реда относно предстоящия протест на феновете.

От него става ясно, че феновете не са съгласни протестът им да приключи на площад “Централен”. Те бяха категорични, че това ще се случи на площад “Стефан Стамболов” пред Община Пловдив.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на феновете без редакторска намеса:

До Йордан Ставрев – зам. кмет ОРС, ОД на МВР Пловдив, Сектор “Общинска полиция – Пловдив“, ОП “Общинска охрана“, Директора на ТДНС – Пловдив, Директора на “Военна полиция“ – Пловдив

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Уважаеми господа,

В отговор на Ваше писмо относно разрешение за провеждане на Протестно шествие под надслов “100% Колежа“ и предложението от Ваша страна същото да приключи на площад “Централен“, бихме искали да заявим, че категорично сме ПРОТИВ възпрепятстване не провеждане на мирния протест, организиран от Сдружение КПБП, Сдружение ПФК Ботев, фондация Жълто и Черно, сдружение Бултрас Файт Клуб и обединени фракции Бултрас с крайна точка площад “Стефан Стамболов“ и изместването на същия на площад “Централен“!

tribunasofia

Нашето недоволство е пряко насочено към управлението на общинска администрация на град Пловдив във връзка с изпълнение и контрол на ОП за строителството на стадион “Христо Ботев“ и считаме, че няма по-добро място за изразяване на недоволството ни от площад “Стефан Стамболов“, където още веднъж КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВЯВАМЕ, че ще приключи мирният ни протест и шествие!

Всякакви опити за възпрепятстване от страна на споменатите по-горе органи ще приемем за явна провокация и желание за ескалация на напрежение от Ваша страна, за които ние няма как да носим отговорност!

Не приемаме като извинение от Ваша страна това, че в същия час ще има друго мероприятие на площад “Стефан Стамболов“ при положение, че същото е планирано за 12:00 ч. на обяд в същия ден.

Всяко потъпкване на желанието на суверена ще ни покаже, че облечени във власт, подкрепяте задкулисието, с което се бори жълто-черната общественост, като в допълнение стимулирате непрозрачност при изразходване на държавни и общински средства!

bet365
Бъдете разумни!

Ние идваме!

Само Ботев

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker