бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

КПБП и Ботев сключиха споразумение относно разпространението на билетите

На 24.02.2015 год., бе подписано двустранно споразумение между ПФК „Ботев” Пловдив и „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив”, относно разпространението на билетите за всички домакински срещи на представителния, футболен отбор (официални и контролни), за сезон 2014/2015 год., който приключва на 30.06.2015 год.

ПФК „Ботев” предоставя за продажба и разпространение 650( шестстотин и петдесет) бр. билети на КПБП, за трибуна „Юг” на футболния комплекс „Ботев 1912” в кв. Коматево, като задължава те да се разпространяват и продават на номинална стойност определена от ПФК „Ботев”, без да се удържат такси и комисиони, единствено в клуб-магазина на КПБП, намиращ се на ул. „Нестор Иванов” 1 в гр. Пловдив.

Също така, за срещата от пролетния дял на първенството на „А” група между ПФК „Локомотив” Пловдив и ПФК „Ботев” Пловдив, ще се предоставят за разпространение от КПБП, при същите условия, ½ (една втора) от получената квота билети за гостуващия сектор на стадион „Локомотив”, гр. Пловдив. Те ще се пуснат в продажба на 03.03.2015 год., като в дните вторник и сряда (03/04.03.2015 год.), ще се достъпни само за членове на КПБП, притежаващи клубна членска карта за 2015 год. Важи правилото всеки член да закупи по един билет. Четвъртък, петък и събота (05/06/07.03.2015 год.) ще са в свободна продажба и ще има ограничение от два броя билети на човек.

Във връзка с това, КПБП променя работното време на клуб-магазина, намиращ се на ул. „Нестор Иванов” 1 за дните от 03.03. до 07.03.2015 год. включително. Клуб-магазина ще отваря врати в 09:00 и ще работи до 19:00 часа в посочените дни, без прекъсване.

„Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” ще гарантира и изпълнява безпристрастно и коректно разпределение на билети и ще направи всичко по силите си, за подобряване на възможностите на привържениците да сдобият с билети за футболните срещи.

kpbp.bg

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker