Ботев ПловдивТопФутбол

КПБП избухна: Отново сме в протестна готовност! Нуждаем се от всеки един!

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) излязоха с остра позиция, в която заявиха, че заедно със Сдружение ПФК Ботев и Бултрас са в протестна готовност.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Изминаха прекалено много години, в които сме далече от нашият дом. Години, в които израсна цяло поколение Ботевисти, познаващи врящият котел Колежа само от думи на своите братя, бащи и дядовци. Години, в които нашият храм е оставен да бъде строителна площадка заради политически и финансови проблеми, за които няма вина нито едно жълто-черно сърце.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Измина и много време от борбата, в която бяха вложени неимоверни усилия от десетки Ботевисти в битката да се намери финансиране и то да бъде усвоено по-възможно най-разумния и качествен начин в името на това в центъра на България да имаме стадион от най-висок клас по стандартите на УЕФА.
Уважаеми приятели, бяхме лъгани и продължаваме да търпим лъжи, обещаваха ни срокове, които не бяха спазени до един, бяхме подвеждани и продължават опититите си да го правят всеки един ден, потъпкваха дойстойнството ни чрез всяка медия, която обслужва интересите им и пак ще опитат.
Борим се срещу организирана система за задоволяване на лични интереси, но не и на интересите на гражданите на град Пловдив!

tribunasofia

В последните месеци натискът върху момчетата, които непрестанно водят битки за стадион Христо Ботев се усили, като се стигна до коментари между нас, че същите тези момчета са корумпирани от политически партии, високопоставени общински лица или видни регионални бизнесмени. Получихме много критики и обратна връзка, която осъзнахме и приехме за правилна. Част от тези критики гласяха, че информацията относно строителството на стадион Христо Ботев не достига до всеки жълто-черен фен.
В тази връзка след проведена среща между представители на Сдружение ПФКБ, КПБП и Бултрас обявяваме отворена среща за всички жълто-черни сърца в неделя на 22.01.2023г. в 11:00ч. в хотел Империал.
Момчетата имат ангажимент да синтезират цялата информация, която касае най-голямата болка на жълто-черното общество, а именно завършването на Колежа с визията от мечтания проект. След презентирането и на анализа на оскъдно предоставената информация изискана от община Пловдив по Закон за достъп до обществена информация, срещата ще бъде отворена за дискусия и задаване на допълнителни въпроси от хората в залата. Присъствието на всеки, на който му пука за Колежа, е желателно.
bet365
От днес КПБП, Сдружение ПФКБ и Бултрас са отново в протестна готовност!
Нуждаем се от всеки един!

Само Ботев!
КПБП, Сдружение ПФКБ и Бултрас

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker