Ботев ПловдивТопФутбол

КПБП избухна: Да покажем на “древните беси от Столипиново” къде им е мястото

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) излезе с любопитно съобщение към “жълто-черната” общественост, в което скочи доста остро на феновете на градския съперник.

Бултрасите обявиха и кампания за набиране на средства по случай 111-ата годишнина на клуба.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Докато борбата ни за Колежа продължава с пълна сила, не бива да пропускаме, че остава малко повече от месец до отбелязването на 111-та годишнина от основаването на Ботев Пловдив!

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

По стечение на обстоятелствата на 11.03 би трябвало да сме домакини срещу отбора на неколцината комплексари от “задния двор” на ВСИ, които шумно търсят равнопоставеност, но години наред тихомълком ползват безплатно общински имоти и получават всякакви допълнителни облаги и протекции от местните власти.

Време е да покажем на “древните беси от Столипиново”, къде им е мястото и кой е отборът на Пловдив, както и да отбележим с подобаваща хореография годишнината на Ботев Пловдив – най-старият футболен тим в България!

tribunasofia

За целта Бултрас и КПБП стартират кампания за набиране на средства за хореография за въпросния мач, която може да подпомогнете по следните начини:

1) Чрез банков превод по сметката на КПБП: BG11UNCR70001522124939
SWIFT (BIC): UNCRBGSF
Сдружение КПБП

2) Като преведете средства чрез електронната система за разплащане пейпал на: [email protected]
3) Чрез кутията за дарение във фен магазина на ул. Нестор Иванов 1.

ПП Довечера на мача с Локомотив София ще има и специални кутии, в които също може да дарите.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker