Ботев ПловдивТопФутбол

КПБП: За пореден път несвършена работа, непровокиран произвол и избиване на комплекси

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) излезе с остра позиция и осъди изказванията на СДВР относно случилото се на снощния масов протест на футболните фенове срещу управлението на БФС.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми граждани,

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции “BULTRAS” изразяват своето крайно огорчение и категорична непримиримост към пълната неадекватност на служителите на СДВР и на всички, свързани с БФС, довела до изключително неприятни сцени във вчерашната вечер. Бихме искали да изтъкнем, че удобната за всички информация за вътрешни сблъсъци между феновете на различни отбори на протеста снощи категорично не отговаря на истината – напрежение между феновете не е имало.

profittips-the best football tips

За пореден път след несвършена работа, непровокиран произвол и избиване на комплекси, ставаме свидетели на преекспониране на събитията от страна на МВР. Над 1500 „служители на реда“ не само не успяха да опазят “500”-те човека (според осъдения на двугодишен затвор Лечков), а подложиха както тях, така и случайни минувачи, дори и излъчващи на живо в ефир журналисти на неоправдана репресия.
Всичко организирано като реакция от МВР – водни оръдия, спрейове, бой с палки, нахлуване в заведения, принудително отвеждане на мирни граждани, които дори не са участвали в протеста се случва пред очите и в присъствието включително на малки деца, заведени на “мирен протест” от родителите си.
Неадекватните обяснения на ръководните кадри в МВР, опитвайки се да припишат вината на всички нас, които сме явно единствените на които им пука за българския футбол, са голословни и до момента си остават само думи – За съжаление удобно разпространени по всички медии. Те обаче не могат и няма да могат да спрат стотиците видеа, показващи истинските нарушители на правила и морал.
ИСТИНАТА Е ЕДНА – отговорни за събитията на 16.11.2023г. са единствено и само ръководните кадри на МВР, които послушно охраняваха „шепата мерзавци“, подиграваща се с българския футбол вече прекалено дълго време. Удобно е феновете да са виновни, за да гарантират комфорт още малко време. Не забравяйте обаче, че обединени сме по-силни от всякога и ще продължим да се борим заедно за играта, която обичаме и за бъдещето на българския футбол.

🍊Ексклузивна игра Hot Deco Branded Game Inbet от Amusnet🍊

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker