Ботев ПловдивФутбол

КПБП: Доведете бащите, дядовците си и децата си, които искате да възпитате на Колежа

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив публикува нов призив за протест, който ще се състои на Разпети петък. Повод за него е строежа на стадион “Христо Ботев”.

TribunaPlovdiv.bg го публикува без редакторска нaмеса:

„Скъпи Ботевисти, припомняме Ви, че на 06.04 (петък) има насрочен протест пред ст. „Христо Ботев“. Началният час е 10:30, а искането е само едно- ПОДНОВЯВАНЕ НА СТРИОТЕЛСТВОТО НА КОЛЕЖА. Независимо как и независимо от кого, Ботев трябва да се завърне там, където принадлежи.

Време е да отстоим нашата крепост и можем да го направим само с присъствието си. Доведете бащите и дядовците си, които са ви завели на стадиона, доведете децата си, които искате да възпитате именно там в жълто-черните дух и традиции. (Искаме отново да уточним, че след края на събитието, ще подкрепим момчетата в домакинството ни срещу Левски и противно на изтеклата информация, шествие до Коматево няма да се състои, така че елате с личен транспорт)
КОЛЕЖА ЗОВЕ!“

Тотев категоричен: Ние не можем да построим Колежа

Тотев категоричен: Ние не можем да построим Колежа

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker