betano bonus kalendar
Ботев ПловдивТопФутбол

КПБП: Всяко разединение в момента е повече от вредно! Рано или късно всичко ще се подреди

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) също изрази своето мнение относно ожесточения спор между “жълто-черния” клуб и строителят на “Колежа” – Илиян Филипов.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

като представители на широк кръг от жълто-черната общественост, всички ние от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив с интерес проследяваме всеки въпрос, касаещ любимия ни отбор – от финансово състояние, през състояние на ДЮШ, състояние на мъжки отбор и т.н.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 200 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Запознахме се с редицата становища, обвинения и откровени провокации в медийното пространство и искаме да заявим, че привържениците на Ботев винаги са взимали единствено страната на Ботев Пловдив. За нас всяко разединение в момента е повече от вредно. Всяко действие, на всеки жълто – черен фен винаги е насочено към отбора – но не отборът като отделни личности, собственици, футболисти, служители, а към Отбора, към Любовта към отбора, към Религията Ботев Пловдив.
Ние ще продължим с това, което смятаме за най-правилно и това, което можем най-добре – ДА БЪДЕМ 12-ЯТ ИГРАЧ.
Това ще предадем на децата си, това ще покажем на съперниците си. Нека сме заедно на стадиона, да се радваме и плачем заедно, а всичко останало рано или късно ще се подреди! Призоваваме за безрезервна подкрепа на предстоящите важни срещи, за да покажем Красотата, Вярата и Борбата за Ботев Пловдив!

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

HIT WIN в WINBET – 1 000 000 лв. кеш суми + 1 000 000 бр. Безплатни Игри

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker