БотевТопФутбол

КПБП: Всички сме наясно, че няма други като нас! С мощната ни подкрепа Ботев има сили за Европа

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) публикува мотивиращо послание преди подновяването на първенството в Първа лига. Феновете на „канарчетата“ подканиха всички жълто-черни сърца да подкрепят отбора им по пътя към Европа.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на феновете без редакторска намеса:

Утре започваме! Напред, канари!

Нека бъдем много по-близо до отбора си през тази пролет! Без значение от входящите и изходящите трансфери, Ботев е и ще бъде в играта за европейски мачове през лятото!

През огромната си история сме виждали всичко-от паметни победи и трофеи, до унизителни загуби, от претъпкани стадиони с над 50-60000 ботевисти, до празни сектори в знак на протест или домакинства в Коматево. Изключително рядко се случва да сме сигурни с какъв изход ще е двубоят на любимия ни отбор, отивайки към стадиона. Всички сме наясно, че няма други като нас. Ботев е огромна част от нашия живот от детството до старините ни, а и след това. Нервите и усилията, които сме вложили в жълто-черната идея, не могат да бъдат разбрани от никой, който не е част от нас.

Има ли друго място, на което кръвта ви да кипи по начина, по който това се случва на стадиона, рамо до рамо с вашите братя? Има ли по-уникално моментно чувство от това да видите как топката се оплита в мрежата на противника при гол на Ботев?
Колко често ви се случва да изригнете от радост, по начина по който го правите, когато кълбото премине голлинията на врага? Нека изживеем тези моменти заедно в жълто-черното море, което отново пълни българските стадиони! С мощната ни подкрепа Ботев има сили да играе в Европа още този сезон!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg