бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

КПБП: Време е за футбол! Време е за „Bultras on tour”!

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излязоха с изявление, с което цели да надъха бултрасите да подкрепят отбора в предстоящите важни мачове.

Време е за футбол! Време е за „Bultras on tour”!

Ботевисти, предстоят ни 3 много важни и вълнуващи пътувания през следващите 10 дни.

Първото е домакинството от втория предварителен кръг на Лига Европа срещу отбора на Санкт Пьолтен. Нека Бургас отновo стане „жълто-черен“.

Нека покажем колко сме силни и единни и да затворим устите на всички недоброжелатели.

Време е подкрепата ни да oкрили момчетата с големи сърца, които в този тежък момент защитават гордо емблемата на любимия ни клуб!

Седмица по-късно пък е реваншът. Да покорим и Австрия в името на Ботев и заедно с момчетата и техните треньори да се класираме за третия предварителен кръг на Лига Европа.

Няколко дни след мача в Австрия е първата среща от първенството срещу тима от Стара Загора. Битката за Тракия, битка, в която отборът има нужда от нас, феновете. Битка, която ние трябва да спечелим. Нека отново превземем Стара Загора и докажем че „Любовта към Ботев Пловдив, никога не ще умре, заедно дори във ада , ние ще го следваме”.

КПБП започва кампания събраните средства, от която ще бъдат насочени в помощ на ДЮШ. В знак на признателност всеки, който дари над 20 лева ще получи тениска от първата инициатива за подпомагане на ДЮШ от КПБП.

kpbp-flanelki-summer2014

Кутията за дарения можете да намерите във феншопа, който се намира на базата в квартал „Коматево“. Също, там ще можете да получите тениска и удостоверение за вашето дарение.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. КПБП = Корпоративни Пумияри и Български Педерасти

    BOT = всеки знае какво е бот, ако не що разесня за стадото неграмотни жълТурци.

    Бот (скъсено от робот) се нарича компютърна програма, която използва мрежови услуги, предназначени за хора, с цел да извършва автоматични действия, като обработка на данни. Използването на бот позволява иначе трудоемки задачи да бъдат решени автономно. В редица обстоятелства, използването на ботове, обаче, не се счита за етично. Програмата БоТ се използва от Султрасите с цел да се събират много педерасти на едно място за да правят гей парад и да си буркат по дупетата. Програмата БоТ се използва и от Трибуна Истанбул с цел да се преобщават повече гей мюсюлмани от селата около Пловдив за една идея да се молят на Аллах и да порадължават опитите сред тях да забременее някой жълт мъж!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker