Ботев ПловдивФутбол

КПБП: Ботев (Пд) се подкрепя на стадиона, отливът от трибуните е значим!

Феновете на Ботев (Пд) от КПБП призоваха за по-голяма подкрепа в следващите домакинсли мачове от Първа лига. В предстоящия кръг “канарчетата” посрещат Славия в кв.Коматево в среща от 15-ия кръг на шампионата.

Ето какво написаха от КПБП:

Скъпи ботевисти, приятели,

момчетата на Николай Киров и Иван Кочев посрещат отбора на Славия София в петък от 17:30 ч. на базата в Коматево. Погледнато от спортно-техническата част, Ботев се намира в изключителен възход. Момчетата редят победа след победа, но за жалост, наблюдаваме една много лоша тенденция. Подкрепата по трибуните не е тази, която е характерна за най-обичания пловдивски тим.

Причините за отлива са много – липсата на Колежа, домакинствата ни в неудобното Коматево, недоверие към ръководството на клуба, мачовете предимно в делнични дни, излъчването на срещите по телевизията и още, и още. Всеки има право на избор, но най-ощетени са тези, които ни донесоха толкова много радости в последните месеци, които продължават да ни радват всяка седмица, а именно момчетата, защитаващи жълто- черната фланелка. Публиката на Ботев им е длъжник, длъжна им е за всяка домакинска победа пред рехавите трибуни в Коматево, длъжна им е за всеки празен сектор при гостуванията.

Разберете едно- Ботев Пловдив се подкрепя на стадиона, Ботев Пловдив не е този и онзи, Ботев е това, което ще остане винаги, а именно неговата история, емблема, цветове, фенове и стадион. И стадиона ще го има, ще се преборим и ще го извоюваме, но трябва да сме много, да докажем, че го заслужаваме, а публиката ни трябва отново да се превърне в страшилището, което винаги е било за нашите врагове. От вкъщи няма да стане, нищо няма да се промени, само може да става по-зле. Оставете настрани всички мотиви и бъдете на стадиона. Момчетата го заслужават.

Билети за Трибуна “Юг” може да намерите и в магазина на ул. “Нестор Иванов” 1 от днес, на цена от 8 лв., а също така там могат да се закупят и ученически билети за мача със Славия, които са на цена от 5 лв.

Очакваме Ви в Южната трибуна, за да поемем към поредните победи! Бъдете там!

Палийски привика Белия на извънредна среща

Подобни

9 Коментара

  1. До там ли я докарахте бе селяни?
    С декларации да се молите да напълните “рехавите трибуни” на базичката?
    Иначе е лесно пред компа да плюеш по Локото а?
    А тва за стадиона в декларацията много сериозно разсмива!
    Май само този дето я е писал вярва, че ще го построят?
    Палячовци!

  2. Стадиона ще го има, когато цъфнат налъмите!
    Вий си мислете, че ще го има!
    Стадион си имате в Коматево! Запомнете това!

  3. Ава вии знайте ли, къв кеф е да седнеш на село пред телевизора, да сипеш една ракийка, да напрайш една салатка, да запилиш кюмбето и да гледаш кЪнариети как бият??
    Вий луди ли сти в тоя студ да ходим на мач ва? Аз давам 20 лева на месиц за кабилна. Закво да хода да давам още 20 в Куматюу?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker