БотевТопФутбол

КПБП: Ботев е символът на Пловдив, без Ботев няма България!

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с официална позиция, след като кампанията „Да живее Ботев Пловдив“ завърши успешно.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на „жълто-черните“ фенове без редакторска намеса:

На всички е ясно, че притежаваме огромна публика! Не само като брой фенове, а и като отдаденост към отбора ни. Ботев Пловдив не е просто футболен клуб! Ботев е символът на Пловдив, той е религия за изключително много хора.

Резултатът от тази любов и всеотдайност беше видим с просто око през последния около месец и половина. За този кратък период НИЕ успяхме да съберем 567 000 лв! Сума, която в България трудно би могла да бъде събрана за каквато и да е друга кауза, в този времеви интервал. Нека отбележим, че това се случи в период на усложнена икономическа обстановка, породена от пандемията. В този изключително тежък за семействата момент, когато болестта, без предупреждение нахлуваше и продължава да нахлува в домовете ни, когато финансовото състояние на домакинствата се свива с неприятни темпове, хиляди големи сърца биеха като юмрук, подложиха се на редица лишения, за да съберат сумата, нужна за откупуване на дълга ни към „Рент Мениджмънт“. Някои хора отделяха часове ежедневно, за да може да бъде доведена мисията ни до успешен край. Други буквално не спяха (може би една шепа от цялото жълто-черно море), за да осъществят поредната инициатива. Организираните фенове подтикваха с редица призиви и действия останалите към по-дейно участие. Имаше и немалко будни привърженици, независимо дали от фенските структури или самосиндикално включили се по 1-2-3, ако трябва и 5 пъти в различните канали на кампанията. И тук използваме момента да Ви призовем, ако не членувате в някоя от организациите, запишете се! Вашите идеи и действия биха били приети на драго сърце!
Докато всички изброени даваха мило и драго клубът ни да го има, други фенове страняха и намираха десетки оправдания да не го направят. Но не те ще бъдат във фокуса на този статус. Всеки има право на собствен избор. Имаше и такива, които просто нямаха възможността да се включат, въпреки желанието да го направят. Дано скоро всички сме заедно рамо до рамо на Колежа и да раздираме небето над вековния ни град с викове от радост. И нека ако се наложи да помагаме отново, да го направим още по-ударно и още по-масово.
В нито един момент не се съмнявахме, че ще успеем, все пак ние сме Ботев Пловдив! И когато някой попита защо имаме претенции и сме недоволни за нещо, ние ще знаем отговора. Винаги когато е нямало кой да ни помогне, на ръба на пропастта- там сме били ние и там винаги ще бъдем ние, феновете на тази светиня! Когато по телевизиите не намираме грам подкрепа, ние сами по собствените си информационни канали ще направим нужното, за да разбере и последният ботевист, че Ботев е в беда и има нужда от него.

Без нас няма Ботев!
Без Ботев няма България!
Ботев Пловдив или смърт!

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

1000 лв. начален онлайн казино бонус от efbet и 200 лв. за Спорт! Депозирай вече и през EasyPay и Cashterminal

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg: 
:fans: 
:topka: 
:bira: 
:1: 
:happy: 
:red: 
:ole: 
:good: 
:nazdrave: 
:wacko: 
:yahoo: 
:smqh: 
:cry: 
:2: 
:facepalm: 
:blue-white: 
:red-white: 
:white-black: 
:yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg