Ботев ПловдивТопФутбол

КПБП: Ботевистите благодариха на Борисов! Той отново обеща финал за Суперкупата на Европа на “Колежа”

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) излязоха с информация относно срещата между част от запалянковците и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на “Колежа”.

profittips-the best football tips

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Днес на стадион „Христо Ботев“ се състоя неформална среща между представители на всички формални и част от неформалните организации на привържениците на „Ботев“ Пловдив с лидера на партия ГЕРБ Бойко Борисов и кмета на Пловдив Костадин Димитров.

На нея бяха коментирани актуални въпроси, свързани с цялостното довършване на стадион „Христо Ботев“ с оглед допълнително отпуснатите от държавата средства в размер на над 33 милиона лева.
Ботевистите благодариха на Бойко Борисов за осигуреното финансиране, с което домът ни ще може да бъде окончателно завършен, като анонсираха създаването на Граждански съвет, който в симбиоза с кмета на Пловдив, както и с оторизирани от него професионалисти, ще дискутира обстойно всички детайли по довършването на стадион „Христо Ботев“, както и ще следи стриктно за целевото изразходване на предоставените средства.

profittips-the best football tips

В Гражданския съвет ще бъдат привлечени архитекти, инженери, адвокати и други експерти, които ще имат основен ангажимент да подпомагат община Пловдив в управлението на проекта за довършването на стадион „Христо Ботев“ с всички необходими функционалности на помещения и оборудване, за да може клубът ни да ползва материална база на европейско ниво.

profittips-the best football tips

Лидерът на ГЕРБ изяви желание да посети мач на жълто-черните на Колежа и още веднъж повтори обещанието си, че на стадион „Христо Ботев“ ще се играе и финал за Суперкупата на Европа.

Бъдете будни!

Коледен Шанс в WINBET! Много промоции с награди за общо 1 млн. лв.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker