Локомотив ПловдивТопФутболЦСКА София

Кошмар на Левски, Партизан и Стяуа дебнат Локо! Яблонски на пътя на ЦСКА-София

Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив и спечелилият баража за Лига Европа Славия ще са непоставени в 1-ия квалификационен кръг на надпреварата.

Това показват сметките. Те имат коефициент 3.475, който се оказва недостатъчен да ги качи в урната на фаворитите. Така пловдивчани и столичани може да изтеглят кошмарен жребий още на първото стъпало. И да не изпълнят задачите, поставени от босовете им – отстраняването на поне два отбора. Те ще научат съперниците си на 10 август.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Както е известно, заради пандемията с COVID-19 елиминациите до груповата фаза на турнира ще бъдат само в един двубой, като ще трябва да имаш късмет дали ще бъдеш домакин, или гост, въпреки че засега от УЕФА обявиха, че мачовете ще бъдат при закрити врати. Срещите от 1-ия квалификационен кръг са на 27 август, четвъртък.

tribunasofia

Сред вероятните противници на Локо Пд и Славия са АПОЕЛ Никозия, Партизан Белград, Стяуа, Марибор, Розенборг, Апоел Беер Шева или МОЛ Фехервар – унгарците закупиха преди дни бразилския нападател Евандро от ЦСКА-София. Естествено, сред поставените има и доста преодолими отбори като Б36 Торшавн от Фарьорските острови, черногорския Сутиеска, Пргорес Нидеркорн от Люксембург, Ритеряй от Литва, Номе Калю от Естония или Валета от Малта…

Приемливи са и представителите на Босна и Херцеговина, Армения и Литва. Нашите тимове може да се изправят и срещу кошмара на Левски – лихтенщайнският Вадуц, който в последните сезони бележи прогрес в ранглистата и вече е сред поставените. Там може да се озоват и гибралтарският Линкълн Ред Импс и андорският Санта Колома, но преди това трябва да минат през пресявката на предварителния кръг.

За разлика от Локо Пд и Славия, ЦСКА-София е в урната на поставените – червените имат коефициент 4.000. Затова ще гледат оптимистично към жребия. И пред армейците обаче има подводни камъни. Най-нежеланите от тях съперници са румънският Ботошани, както и полските Пяст Гливице и Краковия. В последния отбор, който спечели купата на страната, играе бившият защитник на Левски Давид Яблонски.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker