Ботев ПловдивДюшФутбол

Кошмарно начало за Ботев (Пд) U17 в Елитната

Отборът на Ботев (Пд) допусна тежка загуба с 0:4 от Черно море в мач от първия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на стадиона под Аспаруховия мост в морската ни столица.

“Жълто-черните” не подходиха с нужната концентрация към срещата и бяха наказани от “моряците”, които с постигнатата изразителна победа взеха частичен реванш за загубата от “канарчетата” на финала за Републиканското първенство в края на юни.

Началото на двубоя не предвещаваше подобен развой и ботевистите започнаха по-активно, а още в първата минута Кристиан Добрев се озова сам срещу вратаря, но стражът се намеси добре и предотврати опасността. Последваха равностойни минути, преди в средата на първата част “жълто-черната” отбрана да заспи при една изритана топка и Мартин Минчев прехвърли вратаря за 1:0.

В първите минути на втората част отново пловдивчани държаха инициативата, но в 48-ата минута “зелените” стигнаха до втори гол, дело на Синан Ахмедов. Все пак, в 52-ата минута Томас Тотков бе близо до това да върне интригата, но топката се отклони от гредата.

В заключителните 20 минути “жълто-черните” свалиха гарда и позволиха на домакините да отбележат още две попадения. И двата гола бяха реализирани от Мартин Минчев, като по този начин роденият през 2001 година нападател оформи своя хеттрик.

В следващия кръг Ботев е домакин на столичния Левски-Раковски. Двубоят е в неделя от 17:00ч. в “Коматево”.

Източник: botevplovdiv.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker