Ботев ПловдивТопФутбол

Коце Видолов: Хубаво за нашия футбол е, че чужденците си тръгват!

Легендата на пловдивския футбол Костадин Видолов празнува вчера 50-годишен юбилей. Половин век, преминал в местните Ботев, Локомотив, ЦСКА, Берое, Левски, Бурсаспор, Унион Берлин. Богата кариера, радвала хиляди фенове у нас и в чужбина.

„Чувствам се много добре. Малко изперкваме от положението, но такъв е животът. Важното е, че сме живи и здрави. И това си пожелавам само, както и за всички хора… Аз си живея със семейството в една къщичка на 10 километра от Пловдив и не е като да си в апартамент в големия град. Точно сега ме намирате отвън в дворчето, наслаждавам се на хубавото време, на пролетта. Днес (б.р. – вчера) даже и едно питие е задължително (смее се)“, сподели вълшебният халф пред „Тема Спорт“.

„Поддържам форма. Ходя да тичам тук в селцето на едно много хубаво теренче. Правя го през ден, но зависи от настроението. Карам и колело. Човек трябва да се поддържа. Сега хората ще имат повече време за семействата си, защото често, по една или друга причина, не винаги са могли да са заедно“, добави Видолов.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Футболът ми липсва много. И по телевизията няма мачове, като изключим Беларус. Животът вече е доста променен. Светът няма да е същият. Но човек е същество, което привиква, нагажда се и продължава напред… Ще празнувам в тесен семеен кръг. Ще съм с Ясен Петров и неговото семейство. Hие сме добри приятели и постоянно сме заедно, дори по време на пандемията. Получих много обаждания. Чух се с приятели, с които не бях говорил от доста време. Поздравяват ме фенове и на Ботев, и на Локомотив. Тези неща са нормални“, заяви юбилярят. За последно той бе помощник именно на Ясен Петров в китайския Шъдзяджуан през 2018/19. Двамата са бивши съотборници от Ботев Пловдив, като се засичат през 1993 и 1994 година.

tribunasofia

„Сега стоим и изчакваме да започнат мачовете. Варианти за работа винаги има, но нека животът да се поднови, макар че аз съм убеден, че няма да е същият, както допреди пандемията. Ще е много трудно. И у нас не се знае накъде ще поеме футболът. Виждате, че чужденците си тръгват, което обаче за нашия футбол е хубаво, а как ще се доиграе първенството и ще има ли нов финал за купата Ботев – Локо, ще видим“, завърши Костадин Видолов.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker