Локомотив ПловдивТопФутбол

Костадин Язов: В следващите 20 години няма да има стадион като на Локомотив! Не правим компромиси с нищо

Кметът на район “Южен” в Пловдив Костадин Язов разкри интересни подробности около строителството на стадион “Локомотив” и по-конкретно – трибуна “Бесика”. Ето какво заяви Язов пред TribunaPlovdiv.bg:

”Дейностите по изграждането водят след себе си изготвянето на необходимите документи, които документи трябва да се окомплектоват и да се предстоставят на контролните органи (ДНСК). След това трябва да прекараме ток и вода.
Очаквам да сме готови със зрителната част на трибуната, най-късно до втората част на октомври. През това време, трябва да прекараме ток и вода. Веднага след това ще се заемем с документите за експлоатация.
Когато това стане ще дойде комисия и ще каже дали може да се преведе трибуната в експлоатация. Има моменти които са незаобиколими”, заяви кметът на район “Южен”.
“Ако можех щях да кажа срок, но няма как. Няма да нарушавам правилата и да правим компромиси с нищо, не съм такъв човек. Не мога да кажа датата към този момент, едва когато излязат документите ще можем говорим за ориентировъчни дати. Имаме изготвен АКТ 14 в момента, остава АКТ 15.
Сигурен съм, че поне в следващите 20 години, няма да има стадион с такова качество като този на Локомотив”, заяви Язов.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВИЖ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker