бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Константин Думанов нападна групировките на “черно-белите”: Фенклуб в Локомотив няма от две години, тези хора са еднакви и агресивни

Константин Думанов, който до скоро беше част от организация ”Бъдеще за Локомотив”, която изцяло се е нагърбила с издръжката на тима нападна доста сериозно голяма част от привържениците на Локомотив.

“Какъв може да бъде коментара ми след такова деяние? Няма логично обяснение за хора, които са празнували чудесни християнски празници, а след това са излезли да се бият като животни на улицата? Но това не е нещо ново, това е в следствие от така наречените деца на безвремието.  Това е ежедневие.

Първо фенклуб в Локомотив няма от две години. Част от тези хора целяха да го няма този фенклуб, защото той пречеше тъй като имаше организация, имаше проследяемост на нещата в средите на феновете. Сега има групировки, те обединяват дадени хора с крайни ултраси. Аз не ги познавам. Тези хора, ако ги сложите от едната или другата страна и им смените фланелките няма да ги разпознаете, те са еднакви, те са облечени по един и същ начин, те са и подстригани по един и същ начин и се държат също толкова агресивно по един и същ начин.”, сподели Думанов в ефира на Нова телевизия.

TribunaPlovdiv.bg припомня, че Думанов напусна ръководството на Локомотив заради скандал с Велин Терзиев, който пред нашата медия заяви, че хора като първия не трябва да имат нищо общо с ръководството на “смърфовете”. Повече за конфликта от тогава може да видите ТУК.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >

Подобни

7 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker