Ботев ПловдивСъбитияФутбол

Колосална бройка фенове на Славия пристига на “Коматево”

Два автобуса с фенове на Славия (засега) ще пристигнат на базата в Коматево за гостуването на “белите” на ПФК Ботев (Пловдив) за първия двубой от полуфиналите за купата на България. Срещата е на 10 април (вторник) от 19.00 часа.

Мачът е на паметната за славистите дата – 10 април. Точно на този ден преди 105 гозини (проверено) се е появил най-сторият столичен футболен клуб, а негов председател става Димитър Благоев-Пальо, син на бащата на социализма в България Димитър Благоев-Дядото.
“Искаме КУПАТА!” пишат на официалния си сайт белите. Ето целият текст:

Феновете на Славия организират екскурзия за гостуването на “белите” на ПФК Ботев (Пловдив) за първия двубой от полуфиналите за купата на България. Срещата е на 10 април (вторник) от 19.00 часа на базата в Коматево.

Сборният пункт на славистката агитка е в 13.30 часа на 10 април пред стадион “Славия”, а цената на пътуването е 15 лева (не включва цената на билета за срещата, който е 10 лева).
В 14 часа ще бъдат поднесени цветя пред монумента на първия председател на клуба Димитър Благоев-Пальо, намиращ се в пространството пред сектор “А” на стадион “Славия”.

Заминаването за Коматево е в 15.30 часа. При необходимост ще бъдат наети по-голям брой превозни средства.
Елате да подкрепим заедно любимия отбор на връх 105-ия рожден ден на СЛАВИЯ!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker