Из градаПловдивчаниСъбития

Колодрума отваря врати за Балканската купа по колоездене

Пловдив за първи път ще бъде домакин на Балканска купа по колоездене на писта за мъже до 23-годишна възраст и мъже „Елит“ през уикенда.

Състезанието ще се проведе в многофункционална спортна зала „Колодрума“ в събота и неделя. То е включено в календара на Балканския и Българския колоездачен съюз.

Първото издание на Балканската купа е открито за участие и затова се очаква да събере много от най-добрите пистови бегачи не само на Балканите, но и от Европа.

Поканени елитни колоездачи от 9 страни, между които Гърция, Румъния, Украйна, Словения, Словакия, Чехия и др.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Организатор на престижната надпревара е пловдивският колоездачен клуб „Цар Симеон 1898“, с активната подкрепа и съдействие на община Пловдив. ​“Решихме да инициираме и организираме тази Балканска купа, защото Пловдив е водещ колоездачен град в България и заслужава състезание от такъв висок ранг.

Освен това, разполагаме с прекрасен „Колодрума“- един от най-добрите в Европа, с уникална олимпийска писта – една от най-бързите в света. Амбиците ни са догодина тази открита Балканска купа да влезе и в календара и на Международния колоездачен съюз (ЮСИ)“, коментира изпълнителният директор на КК „Цар Симеон 1898“ Йордан Зашев.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

​​Стартовете от Балканската купа са в събота – 29 юли от 9,30 часа сутринта, както и 18 часа вечерта.

В неделя, 30 юли – надпреварата започва също от 9,30 часа.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker