БаскетболВолейболДруги спортовеИз града

„Колодрума“ готов най-късно до пролетта на 2014

Строящата се зала „Колодрума“, която ще е най-голямата в Пловдив и втората по големина в България след „Арена Армеец“ ще бъде готова през 2014 година.

В сайта projects.plovdiv.bg е обявено като завършване на залата 30 януари 2014. Имайки предвид, че вътре има още доста работа, а скоро трябва да започне и направата на паркинг реално залата може да бъде открита през пролетта на 2014.

Залата вече е готова отвън, а скоро ще започне и работата вътре. Скоро трябва да стартира и направата на паркинг, който ще бъде свързан с „Асеновградско шосе“.

Има голяма вероятност залата да бъде открита през месец май, защото тогава националният отбор по волейбол може да изиграе контрола, с която официално да бъде открита залата.

Залата вече спечели две много сериозни домакинства в края на октомври 2014 „Колодрума“ ще посрещне Турнира на шампионките, в който имат право да участват шампионките на турнири през сезона в тениса. България спечели домакинството на турнира за три поредни години, като тази година ще е втората отново в „Арена Армеец“.

Второто голямо събитие е Европейското първенство по волейбол през септември 2015. Тогава България заедно с Италия ще е домакин на шампионата, като за момента заявени зали за нашата страна са „Арена Армеец“ в София, „Колодрума“ в Пловдив, „Зала Конгресна“ във Варна, която трябва да претърпи сериозен ремонт и залата в Русе, която е започната, но беше замразена и се очаква скоро да има помощ за завършването и.

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker