Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

“Колежа” затваря 30 минути преди Дербито, вижте пропусквателния режим

Зрителите, които ще присъстват на пловдивското дерби между отборите на Ботев и Локомотив ще имат на разположение 2 часа да заемат местата си по трибуните. Вратите на стадион „Христо Ботев” ще отворят в 13:30 часа и ще затворят в 15:30 – половин час преди двубоя, който започва в 16:00 часа в събота.

Припомняме, че след началото на реконструкцията на Трибуна Изток, преходът между северната и южната част от трибуните е неосъществим. Поради това „жълто-черните” привърженици трябва да имат предвид следното при влизането си на стадиона:

–          Желаещите да наблюдават срещата от южната част (в жълт цвят на схемата горе) използват входовете пред блокове „Б1” и „Юг” (пред бившия сектор „Гости”).

–          Влизането в северната част (в зелено на схемата) се осъществява през трите входа, разположени пред блокове „Б”, „В” и „Г”.

–          Притежателите на билети от 3 лв (за лица между 12 и 18, както и над 65 г.)  влизат през два входа – пред блокове „Г” и „Б1”.

Привържениците на гостуващия отбор ще минават през две контроли при влизането си на стадиона. Първата от тях е непосредствено преди предвидения за тях вход, който се намира на ъгъла на ул.”Богомил” и ул.”Варшава”, откъдето ще бъдат допускани само притежатели на валиден билет. Вторият пропусквателен пункт ще бъде пред сектора за гости, където вече проверените билети ще минат и през турникет.

botevplovdiv.bg

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker