Локомотив ПловдивТопФутбол

Колев: Напускам Локомотив, всеки сам може да си прецени какво се случва в клуба

Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Павел Колев заяви пред TribunaPlovdiv.bg, че със сигурност напуска “черно-белите”.

Колев вече е в едномесечно предизвестие, след което ще официално няма да бъде част от пловдивския клуб. Бившият шеф на Левски заяви, че дори не е било планирано той да бъде вписан в търговския регистър като изпълнителен директор, тъй като изобщо не е фигурирал в списъка преди това.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Не би трябвало да се учудвате от тази новина. За мен лично това не е новина и не е изненада. Преди няколко дни бе оповестен новия съвет на директорите на Локомотив. Моето име не фигурира там, а в устава на клуба е записано, че изпълнителният директор трябва да е част от Съвета на директорите.

tribunasofia

Следователно няма как аз да остана изпълнителен директор на клуба, след като не съм част от този орган. Не, не съм подал едномесечното си заявление под натиск и неизбирането ми в Съвета на директорите не може да бъде възприемано като такъв. Никой не ми е обещавал място в новия Съвет на директорите и с никой не съм водил разговори за такова нещо”, сподели Павел Колев.
“Отдавна не знам какво точно се случва в клуба и дали всичко е изрядно, защото нямам такъв достъп до информация. Мисля, че всеки сам може да прецени за себе си какво става в Локомотив”, сподели още Павел Колев пред TribunaPlovdiv.bg.
bet365
Той допълни още, че не е част от екипа на Георги Градев, който е кандидат за президент на БФС, а просто е участвал в изготвянето на програмата за развитие на българския футбол.

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker