Локомотив ПловдивТопФутбол

Колев: Винаги ще има негодници, които искат да ти стъпят на врата! Благодаря на онези, които обичат безкористно клуба

Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Павел Колев публикува изключително емоционално съобщение в личния си профил в социалната мрежа.

Публикацията му е пряко свързана с работата на “Лаута”, като от нея видимо личи, че напрежението между него и ръководните фактори вече е отшумяла.

ТribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Българският футбол е специфична джунгла, за чието описание е много подходящ 66-ият сонет на Шекспир в превод на Кирил Кадийски:

profittips-the best football tips

Да бях умрял! До гуша ми дойде

с достойнство да се перчи лицемерът,

богатият от бедни да краде,

нищожества с почтени да се мерят,

да е в бардак девическата чест

и, унизен, почтеният да проси,

и ситият под маска на злочест,

и много често болен здрав да носи,

и доблестният в хорските крака,

и правият да си криви душата,

и словото с намордник все така,

и правдата – слугиня на лъжата.

Преди три месеца се завърнах в тази джунгла и, изненадващо за самия мен, намерих оазис, в който почтеността и работната етика са водещи. Започнахме изграждането на нещо ново и различно, далеч сме от момента, в който може да кажем, че сме го постигнали. Но имаме цел, имаме план как да я постигнем и имаме част от инструментите, за да реализираме целта.

Тя не е свързана с резултати, титли или купи. Свързана е с уважението – да работим заедно, уважавайки се един друг и бранейки общия, а не личния си интерес. Всички заедно като юмрук – клуб, отбор и фенове. Така, с времето, и другите ще започнат да ни уважават.

Не всички, винаги ще има негодници, които се опитват да ти стъпят на врата, за да изглеждат по-високи. Но те не са важни. Важното е да следваме плана!

Благодаря на хората, които ме поканиха в “Локомотив”, благодаря на всички онези, които обичат безкористно този клуб, без да търсят финансови, политически и криминогенни облаги.

Но най-вече благодаря на хората, с които работя всеки ден – Илко, Томаш, Бащата, Мирчев, Кючуков, бай Митьо, бате Трайчо, Гидиша, бате Слави, Шибона, Томичката, Ани, София, Тънковски, Нина (оправяй се, чакаме те!), Антон, всеки един от футболистите в съблекалнята и други, които сигурно забравям.

Всеки един от вас има принос да изпитваме това удоволствие от работата, толкова нехарактерно за българския футбол. Чака ни още път!

Но истинското щастие е във всяка крачка по него. Дори и в тези, които носят страдание.

Пловдив е само черно-бял!

Стоичков и WINBET представят: Diamond Plus Stoichkov Edition 🏆 атрактивни бонус нива и много печалби

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker