Локомотив ПловдивФутбол

Коко намерил спонсор за Локомотив

Константин Динев очевидно този път се е амбицирал да превърне Локомотив Пд в нормално функциониращ клуб, пише в новия си брой „7 дни спорт“.
Босът намекна за това наскоро в интервю за “7 дни спорт”, а въпрос на време е обявяването и на първия договор със спонсор. При това парите от него ще отидат само и единствено за Детско-юношеската школа. Такова е желанието на пловдивска фирма, която ще отделя около 20 000 лева на година за подпомагане на издръжката на ДЮШ.
Представител на Динев е бил в събота и неделя в Пловдив и напук на потопите в града е успял да свърши работа. След първия лагер на черно-белите в Банско ще бъде подписан официално и самият контракт. Бизнесмените държат дотогава името им да не бъде обявявано. Причината е в несигурната обстановка на Лаута. Хората се опасяват, че с оглед на войната на някои от феновете на Локомотив с клубната управа може да им бъде оказван натиск да не работят с Динев. Затова едва когато има сигурни гаранции, че на Лаута ще се работи спокойно, фирмата ще подпише с футболния клуб.
Друг сериозен ход на настоящата управа на Локомотив е предстоящото сключване на още един контракт. Той ще е с една от най-големите рекламни агенции у нас. Тя ще бъде натоварена със задачата да търси спонсори и рекламодатели, срещу което може дори да получи процент от акциите на клуба. Това обаче ще стане само ако се види, че партньорството между клуба и агенцията дава сериозен финансов резултат.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker