Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Коко Динев: Целта ни е да растем, не ни трябва допълнителна мотивация за дербито с Ботев

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев беше видомо доволен от победата на неговия отбор над Локомотив (София). След мача Коко коментира представянето на двата отбора, целите на Локомотив и разбира се, предстоящото дерби на Пловдив.

„Надиграхме Локомотив с повече желание. Домакинският фактор също ни помогна. Локо (София) е добър отбор, но е тягостно без публика. По-доброто наказание е да се играе на неутрален терен. Футболът е за публиката все пак“, започна босът.

„Нямаме конкретни цели. Искаме да се обиграва отборът и да растем нагоре. Най-хубавото е, че винаги случваме със селекцията. И сега имаме добри футболисти, които ще вдигнат нивото на нашия отбор. Аз съм много довоелн от работата на Сашо Станков. Хубаво е, че такива специалисти работят в България“, заяви Динев.

„Разбира се, че ще съм в добро настроение. Пожелавам успех на Локо София и Гигов. Той дълго време отделя пари за българския футбол и Локомотив. Не ни трябва самочувствие и някаква допълнителна мотивация за пловдивското дерби. Ние сме доволни от това, което сме постигнали до момента“, завърши Коко.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker