Локомотив ПловдивФутбол

Коко Динев с обръщение към феновете, вижте какво заяви

Собственикът на Локомотив Коко Динев се обърна към феновете на тима, чрез официалния сайт на клуба.

Вижте обръщението:

Обръщение на Константин Динев към Привържениците на Локомотив Пловдив и „черно- бялата” футболна общественост в България и извън пределите на страната

Обръщам се към всички, на които радостта, болката и животът е Локомотив Пловдив. Знам, че ви интересува бъдещето на любимия ни клуб. Мен също ме интересува и затова съм готов на конкретна стъпка. Аз непрекъснато търся човек, който да продължи издръжката на Локомотив на ниво А група.

На такъв човек съм готов да дам акциите на клуба, ако съм спокоен, че Локомотив ще е в сигурни ръце. Тогава ще се разделя с акциите, но не и с отношението ми към отбора.

Но не мога да дам акциите на хора анонимни, които само ги искат, а не знаят какво е да се издържа отбор на ниво А група. Те не предлагат решения, а само искат и то с недопустим ултимативен тон. Не бих ги дал и на хора, които заплашват други хора, които просто искат да си изпълняват служебните задължения и да си вършат работата.

Как да разбирам заплахите към служителите на клуба, че няма да бъдат допуснати да изпълняват служебните си задължения, а футболистите да тренират?

Нормално ли е в страна, член на Европейския съюз да има такива заплахи? Какви са причините за ултимативния им тон, какви интереси стоят зад тези действия?

Аз ръка срещу локомотивци няма да вдигна, но няма да допусна и унижение към футболистите на клуба и хората, работещи в Локомотив. Готов съм във всеки един момент да направя всичко, което е за благото на клуба. Само искам реални стъпки, а не заплахи и ултиматуми.

Държа да подчертая, че дълговете, изнесени в медийното пространство, ако са верни, то Локомотив като клуб нямаше да има лиценз, с какъвто разполага. Твърдя убедено, че Локомотив Пловдив е един от клубовете в България, които спазват условията на финансовия феърплей.

Накрая искам да призова в името на доброто бъдеще на Локомотив да бъдем обединени и да вървим напред. Аз не търся противопоставяне с никой, който обича Локомотив. Не искам и действия, които да дават повод на хора извън Локомотив за злорадстват.

Вярвам в доброто бъдеще, което чака нашия Локомотив !

Константин Динев

lokomotivpd.com

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

11 Коментара

  1. Napusni kluba ni turcite gi ebaha 10 godini no tuk si oburkal stadiona nqma da pozvolim da se podigrava6 s nas i otbora ni kakvoto i da ni kostva Plovdiv te mrazi zaredi tova koeto pre4inqva6 na hilqdite lokomotivci prodajen bokluk za pari i maikasi shte prodade6

  2. umri bokluk mrazq teeeee kopele mrasno sasipa kluba ni i produljava6 da se podigrava6 mi6ko takawa pone kato pra6ta6 nekakvi obru6taniq ne karai horata i ne im davai pari za da te ohranqvat mi6ok strahliv !! ISKA6 VOINA I SHTE E POLU4I6 ISKAME SI OTBORA I EMBLEMATA KOQTO OBI4AME OT DECA STIGA PODIGRAVKI STIGA TOTADJII MAHAI SE I VZIMAI DRUG OTBOR NAS NI OSTAVI SHTE IGRAEM KADETO TRQBVA I PAK SHTE SE VURNEM ZA6TOTO NIE SME LOKO PLOVDIV

  3. БАХТИ И НАГЛЕЦА….ПЪРВО ПЛЮ.ПЛЮ ,СЕГА ВЗЕ И ДА ЛЪЖЕ!!!КОЙ ЩЕ ОБЕДИНЯВАШ БЕ ПРАСЕ ПРОДАЖНО….СЪСИПА ВСИЧКО СЕГА ЩЕ ОБЕДИНЯВАЛ!!!!КРАДЕЦ,КОМАРДЖИЯ И ЛЪЖЕЦ ЩЯЛ ДА НИ ОБЕДИНЯВА!!! ЗАРАДИ ТВОИТЕ ГНУСНИ СХЕМИ НЕ СЕ НАЕМА НИКОЙ ДА РИСКУВА ДА ПОЕМЕ ОТБОРА!!!ОСВОБОДИ НИ ЗА ДА СПАСИМ ЛОКОМОТИВ РАЗСИПНИКО НАГЪЛ!!!!

    1. Неска с тия арести в офиса на турската банка, да не зактиват мюфтийството в район Източен :D

          1. Корпоративна търговска банка
            няма отпуснати кредити към медии
            и фирми, притежаващи медии или
            предоставящи медийни услуги. Това
            съобщи във Фейсбук Асен Генов от
            “Протестна мрежа”, който в
            качеството си на акционер в КТБ
            участва в сряда в Общото събрание
            на акционерите на банката.
            Акционерите в КТБ от “Протестна
            мрежа” са получили и отговор за
            дела на привлечените от банката
            средства от дружества с над 50%
            държавно участие. Оказва се, че те
            са “само до 2%” от парите, с които
            разполага КТБ или “между 92 и 122
            милиона лева”. Ще ти цитирам и главния прокурор ” Василев ще бъде разпитан,когато си дойде.” Това е братле, ако искат да го арестуват това може да стане и в чужбина.Митовете за финансирането и държавните пари здаде багажа.:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker