Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Коко Динев поиска бой над Локо (Сф) и Ботев, обещава здрава селекция

Собственикът на Локомотив Пд Коко Динев иска тимът му да спечели 6 точки в предстоящите два двубоя през тази седмица. Според информация на „7 дни спорт” босът е провел разговор с треньора Сашо Станков, в който му е обяснил, че за тима е много важно да спечели предстоящите си две срещи. Утре Локомотив Пд гостува на адашите от София, а в неделя приема Ботев в Битката за Пловдив. Коко Динев е доволен от последните резултати на тима, но желанието му е черно-белите да зимуват поне в четворката. Както е известно, в момента черно-белите заемат петата позиция в подреждането с равни точки с Ботев и една по-малко от ЦСКА. Двата отбора обаче ще се изправят един срещу друг утре, а евентуална победа на Локомотив Пд в Надежда може да приближи тима към така желаното място в топ 4. През първия дял на шампионата черно-белите победиха Локомотив Сф с 3:1, но загубиха с 0:2 Битката за Пловдив.

Според наша информация Коко Динев е готов да направи мащабна селекция през зимната пауза. Неговото желание е отново да изведе Локомотив Пд до участие в Лига Европа. Той обаче не иска да залага всичко на турнира за Купата на България и затова е призовал треньора да спечели задължителни шест точки в мачовете с Локо Сф и Ботев Пд. Треньорът на Локо Пд Сашо Станков няма да може да разчита на един от най-опитните си играчи за сблъсъка в Надежда. Десният бек Йордан Тодоров бе наказан за един мач заради натрупани жълти картони. Почти сигурно неговото място ще бъде заето от опорния халф Валери Георгиев. Все пак не е изключено мястото в дясната зона на защитата да бъде заето и от Руслан Куанг. Нападателят Мартин Камбуров пък е амбициран да продължи с головата си серия. Както е известно, таранът изкара няколко сезона в тима от Надежда, но феновете така и не успяха да го обикнат. Сега Камбуров е амбициран да се разпише срещу Железничарите, с което ще помогне на тима си да спечели важните три точки в борбата за по-предно място в класирането.

Следи всичко около Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker