бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Кокала работи по селекцията на Локомотив

Въпреки скандалите между феновете и собственика на Локомотив Пд Коко Динев, бъдещият треньор на отбора – Емил Велев, вече работи сериозно по селекцията, пише Livespor.bg

Става дума за защитниците Живко Желев и Росен Колев, които ще бъдат част от отбраната на “смърфовете” през следващия сезон. За последно Желев се подвизаваше във „Верея“ от Стара Загора, а Колев бе част от Любимец.

Друг опитен защитник също ще подсили пловдивчани. Това е Богомил Дяков, който игра последната една година в Монтана под ръководството на Николай Митов.

Отхвърленият от Александър Станков след скандал Станислав Маламов, също се е съгласил да се завърне на “Лаута”. Не е тайна, че Маламов е от футболистите, на които Емил Велев симпатизира.

„Надявам се всичко да е наред за първата тренировка на отбора. Не ме е страх от феновете. Вие знаете, че аз съм човек който търпи критика, стига тя да е градивна. А не примерно да не съм симпатичен на някой и той да идва, и да обижда на стадиона. Вярвам, че с феновете ще се разберем и заедно ще водим отбора към добро. Що се отнася до селекцията – знаете, че доста играчи напуснаха Локомотив. Ние обаче сме набелязали определена бройка, която към този момент е само от българи. Не е изключено да има и чужденци, но това вече зависи от собственика Коко Динев, тъй като той определя средствата, с които ще разполагаме за селекция“, заяви Емил Велев пред Livesport.bg.

От старите футболисти към този момент остават вратарят Йордан Господинов, Здравко Лазаров, Александър Якимов, Ангел Грънчов, Спас Делев и Тихомир Трифонов. За първия лагер в Банско ще пътуват и някои от юношите на клуба.

Тимът заминава за курортния град в понеделник, 16-ти юни, където ще изиграе 4 контроли, които ще се уточнят в следващите дни, а първата от тях е предвидена за 21-ви юни. За втората част от подготовката вариантите са два – Боровец или чужбина.

Livesport.bg

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker