Локомотив ПловдивФутбол

Кокала отряза Коко, отива в КПР

България може да има първия свой пред­ставител сред треньо­рите във Висшата ли­га на Англия. Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Хари Реднап е поканил в щаба си Емил Велев, който е последният треньор, направил Левски шампион. Два­мата от години са в близки отношения.

Приятелството им се задълбочи в края на2008 година, когато Кокала отиде на стаж в Тотнъм, където по това време работеше Реднап. Емил Велев, който към днешна да­та е един от основните кандидати за селекци­онер на младежкия на­ционален отбор, приз­на, че има реална възможност да почне ра­бота в КПР.

Всичко обаче зависи от това дали Куинс Парк Рейн­джърс ще спечели финалния бараж за място във Висшата лига. Ти­мът се сблъсква с Дарби Каунти на “Уембли”, а победителят ще играе от следва­щия сезон в елита на Англия, съобщава Novsport.bg.

„Вярно е, че имам предложение за рабо­та от Хари Реднап. Той ми каза, че ако КПР спечели промоция за Висшата лига, ще ми предложи място в ща­ба му”, обяви пред „Меридиан Мач” Емил Велев.

Кокала пътува за Англия в деня на фи­налния плейоф и има ВИП билет за среща­та.

„Първо на 23 май ще бъде на тържества­та около 100-годиш-нината на Левски, а на следващата сутрин ле­тя за Англия”, уточни Кокала.

Припомняме Ви, че Велев имаше уговорка с президентът на Локомотив Пловдив Константин Динев да поеме клуба, но след предложението от Реднап той няма да я спази.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker