бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Кокала: Няма как да остана при тези аматьори, кои са в това сдружение?

Емил Велев – Кокала нападна привържениците на Локомотив Пловдив, които както TribunaPlovdiv.bg първи съобщи,  днес те взеха акциите на отбора от Константин Динев.

“Аз имам договор с Локомотив, но няма как да остана, след като господин Динев даде акциите на това сдружение. Динев даде всичко за Локомотив толкова години, а аз съм професионалист и съм етичен човек. Няма как да остана при тези аматьори”, отсече Велев пред БЛИЦ, наричайки аматьори привържениците на “смърфовете”, които ще се заемат с управлението на любимия клуб.

“Кои хора са в това сдружение, какво ще правят, как ще плащат? Питайте ги… Ако има кого да питате. Никой не ги знае кои са. Те знаят ли, че този лагер сега трябва да се плати? Какво мислят, че всичко става без пари. 30 000 лева от къде ще ги извадят?”, допълни вече бившият треньор на Локомотив (Пловдив), който се очаква да бъде заменен от Неделчо Матушев.

Локомотив тренира утре в Пловдив, от фенклуба приканват феновете да присъстват на заниманието 

ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В TP: Коко Динев напусна Локомотив, акциите са в ръцете на феновете 

ЕКСКЛУЗИВНО В TP: Вижте треньорския щаб на новия Локомотив 

Неделчо Матушев: Благодаря на феновете, вече и аз съм част от борбата за свободен Локомотив 

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

9 Коментара

  1. Кокъл, ще ти кажа кои са тези хора. Това са тези, заради които днес Локомотов има школа, школа, която твоя обичан Коко СЪСИПА и ЗАХВЪРЛИ като непотребна вещ. Това са децата, нашите и твоите, най-милното и свидното и бяха захвърлвни от човека, дето иначе много се кълне в неговите. Сдружението е от доказани локомотивци и най-вече хора, които както виждаш, се борят за това което обичат, дори с цената на палежи стил деведесетте години…..смърт завас продажни копелета, хващайте си багажите и повече никога да не сте посмяли да стъпите на Лаута !!!

  2. КОКАЛ,РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГОСТУВАШ НА ЛАУТА,ТОГАВА ЩЕ ТИ СЕ ИЗПРАЗНИМ В УСТАТА,
    ПУМИЯР !!!

  3. Ей курво на Дебелия, ходи си с ония Станков у Петрич да разцъквате покерче с Кокинокио продажен говежд гей.

  4. Селянина остана без работа за пореден път и започна да плюе по всички. Типична подлога

  5. Кокалче, секна ли ти се кранчето от дебелия? Сега няма о ещаните премии от тото-мачовете…..е*ете си майката със свинята и вън завинаги, Локомотив не иска повече тото-порно на Лаута !!!!!! Честито локомотивци!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker