Локомотив ПловдивТопФутбол

Козирка от близо 80 тона ще краси новата трибуна “Бесика”

След като новите седалки за трибуна “Бесика” вече пристигнаха на Лаута, за което TribunaPlovdiv.bg вече писа, а също така и първи показа как изглеждат, е време да насочим вниманието си към козирката, която ще бъде монтирана.

bet365
Съвсем скоро предстои изграждането на 12 бетонни колони, на които козирката ще бъде закрепена. 3 от тези 12 вече са направени, като остват да бъдат завършени последните 9.
Веднага след това ще бъде монтирана и козирката на новата трибуна, като теглото и се очаква да бъде приблизително внушаващите 80 тона.
След като бъде монтирана и козирката ще се пристъпи към слагането на седалките на трибуната. Очакванията са, че за началото на новия сезон в Първа лига, феновете ще могат да се завърнат на новата трибуна “Бесика”.
TribunaPlovdiv.bg разбра също, че в момента кипи усилена работа в помещенията, които се намират под самата трибуна. Там ще бъде разположен фен магазинът, а също така музея на тима и т.н.
Разбира се паралелно със строителните дейности на Бесика, върви и изграждането на южната трибуна.

Betway е официално в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker