Извън БългарияФутбол

Когато не си знаеш парите: Флойд Мейуедър ще купува отбор от Висшата лига

Боксьорът Флойд Мейуедър е едно от най-разпознаваемите лица в този спорт. Американецът прекрати кариерата си през 2015 година, след като победи Андре Берто след съдийско решение, но две години по-късно се върна обратно на ринга, след като бе предизвикан от ММА боеца Конър Макгрегър. Мейуедър спечели и тази среща, като отново слезе от ринга с впечатляващата статистика от 50 победи, 27 от които с нокаут, и нито една загуба.

Днес британското издание “Sunday Star”, цитирани от Sportlive твърди, че Мейуедър е готов да похарчи част от огромното си богатство, за да откупи контролния пакет акции на Нюкасъл. Феновете на тима отдавна искат Майк Ашли да продаде правата на отбора, но за момента до подобна сделка не се стига.

“Да знаете, ако един ден инвестирам в Нюкасъл, често ще се връщам там, за да купонясвам. Обичам Нюкасъл. Хората там знаят как да се забавляват повече от всички останали в който и да е град по света. Срещнах се с някои от играчите през миналия сезон – добри момчета. Винаги съм отворен към нови бизнес предложения, а също така мога да кажа, че обичам всякакъв вид спорт. Аз обаче инвестирам с главата, а не със сърцето.

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>

Да инвестираш от сърце е най-лесния начин да си загубиш парите. Ако моите хора направят един бизнес план и дойдат при мен с думите “Флойд, от това може да изкараш пари”, тогава веднага ще инвестирам. Футболът не е спортът, който разбирам най-много, но имам връзки навсякъде”, споделя непобеденият боксьор.

https://www.tribunaplovdiv.bg/betfair-%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D1%83%D1%81-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-28-00-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%84-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE/

Betfair с бонус за нови клиенти: 60.00 коеф. за Ювентус и 50.00 за Реал Мадрид

Снимка: dnevnik.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker