МарицаФутбол

Кметът на район Северен Ральо Ралев: Марица отново е люпилня на таланти!

Кметът на район Северен на град Пловдив и член на УС на ПФК Марица (Пловдив) Ральо Ралев похвали бизнесмените Христо Николов и Христо Христов, благодарение на които в момента клубът играе в Югоизточната Трета дивизия, а в детско-юношеската школа има над 250 млади футболисти с общо 11 треньора.

Ралев бе гост на предаването “Антена спорт” по случай 95-ата годишнина на “жълто-сините”.

“Тези двама души направиха така, че децата да се върнат на стадиона. Модерен терен с уникална поливна система, перфектни и чисти съблекални, малчуганите с гордост и желание носят екипите на клуба. Това е и основната ни цел – да възродим традициите на ДЮШ. Сега децата плащат по 30 лева на месец, а с още толкова ги финансира клуба”, заяви той пред БНР.

“А на по-завързаните мачове на мъжете се събират по 300-400 души, което никак не е зле за отбор от “В” група. Ние можем да сме и в по-горната група, но няма смисъл, защото издръжката ще стане непосилна”.

“За игрищата на Английската и Руската гимназия – ние продължаваме да ги поддържаме. Вече имат и ограда, ще им направим и поливна инсталация, въпреки че не са наши, но ги ползваме заедно с двете гимназии”.

“Искам да поканя всички пловдивчани и маричани тази събота на стадион “Марица”. От 17 часа играем срещу Свиленград, но преди това от 16 часа ще има програма и награждаване на заслужили деятели. Посмъртно ще бъдат почетени Димитър Христев и Венко Менидзов, а награди за приноса си ще получат Ангел Тосев, Стефан Тахчиев, Владимир Фатов и Петър Зехтински”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker