Локомотив ПловдивТопФутбол

Кметът на Пловдив с ексклузивни новини за стадион “Локомотив”! Скоро ще има нова обществена поръчка

Кметът на Пловдив Костадион Димитров даде отговор на интересни въпроси свързани с изграждането на стадион “Локомотив”. Градоначалникът заяви, че се работи по това съвсем скоро да има пусната нова обществена поръчка.

“За стадион Локомотив имахме среща миналата седмица с феновете и ясно чухме тяхното желание да бъде пусната обществена поръчка колкото се може по-бързо. Тя беше жалена и имаме необходимост от нова.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ние също заявихме финансовата помощ, която получихме от държавата, а именно 41 млн. лева. Тук може би ще приминем отново на една обществена поръчка, с оглед на това да нямам санкции от МРБ или някоя друга инстанция.
В диалог сме с общността, знаем там какви са изискванията – ландшафт и съответно завършването на едната трибуна и започване на изграждането на централната трибуна.
Ние ще продължим да имаме този тесен диалог, ще разгледаме проектите тези дни с инженер Пашов – те вече са при нас и очаквайте в най-скоро време да пуснем нова обществена поръчка”, добави кметът Костадин Димитров.
bet365
TribunaPlovdiv.bg припомня на читателите си, че исканията на феновете са за изцяло изграден нов стадион, затворен с ъглови сектори и вертикална планировка.

Търси се Експертът! Открием ли го в теб, очакват те награди до 6 500 лв.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker