Първа ЛигаФутбол

Клуб от елита на България пред разпад, спират финансирането му от четвъртък

Акциите на футболния клуб Берое ще бъдат пуснати официално за продажба, като се очаква това да се случи в дните преди Коледа, съобщава “dsport”.

Акциите се оценяват на над 5 милиона лева, а ако не се намери купувач, те ще бъдат продадени на по-ниска себестойност или подарени.
В същото време ТЕЦ “Марица Изток 2” спира финансирането на клуба още от утре (четвъртък, 23 декември). Това решение е взето днес (сряда, 22 декември) на заседанието на борда на директорите на БЕХ (Български енергиен холдинг).
Прекратяването на финансирането на клуба с моментен ефект ще се отрази върху тима, тъй като няма яснота относно провеждането на зимния лагер и контролите, които бяха планирани да се изиграят. Берое бе предвидил лагер в Турция.
Януари се очертава да бъде решаващият месец относно бъдещето на Берое и дали отборът ще започне изобщо втория дял от шампионата.

50 лева [БЕЗ ПРЕВЪРТАНЕ] – Начален бонус от bwin

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker