Ботев ПловдивФутбол

Киров: Явно главите вече са на мача в сряда

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров ясно подчерта, че мислите на неговите футболисти са били насочени към финала срещу Локомотив (Пловдив) в сряда. Днес “канарчетата” загубиха с 0:1 от Берое, въпреки че специалистът не направи много промени в титулярния си състав.

“Явно главите на състезателите са към двубоя в сряда. Щадяха усилия, нямаше и темпо. Сигурен съм, че играчите имаха желание, но са действали подсъзнателно. Хубавото е, че няма наказани и контузени. Спестихме силите и на някои състезатели. За мен по-важно е играчите да поддържат ритъма на игра. Затова заложих на повече играчи, които играят по-често. Тепърва ще обмисляме как ще излезем в сряда”.

“Всеки един двубой има своята важност. Разбира се, този в сряда има най-голяма важност. Няма състезател, който да не е мотивиран на финал. Играли сме финали и съм убеден, че играчите ще бъдат настроени по най-добрия начин. Трябва да предадем силните и слабите страни на нашия противник. Шансовете са абсолютно равни. Всички знаем как протичат градските дербита. Финалите са специфични мачове. Не мисля, че е предимство, че сме изиграли един такъв. Важното е как ще се влезе в първите минути в двубоя”, коментира Киров.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker