бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Киров: Треньорите вече мислят за финала, футболистите – не

Наставникът на Ботев Пд – Николай Киров, говори пред Диема след успеха над ЦСКА-София в 31-ия кръг на Първа лига (2:0).

“Не започнахме добре двубоя, приехме играта в нашата половина. Не успявахме да изнесем добре топката. През втората част влизането на Крис Добрев раздвижи нещата. Стигнахме до два гола след контраатаки”.

“През първата част не успявахме да развиваме своите контрадействия. Доре бе по-свеж, защото не бе играл в сряда. Заслужено той се награди сам с този гол”.

“Нашата задача е да направим нужните ротации – трябва да дадем почивка на някои играчи, за да сме във върхово състояние за финала, но същевременно целият отбор трябва да поддържа един добър ритъм на игра”.

“С треньорите се готвим за финала, но не говорим със състезателите за това”.

“Финалистите никой не ги помни. Това ще е исторически финал, но нека да започнем да говорим за него след около 7-8 дни”.

“Не коментирам съдийството. Лично на мен съм си обещал да не си позволявам втори път да коментирам. Не сме водили преговори за нов договор”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker