Ботев ПловдивФутбол

Киров със стратегичска промяна в защита срещу Бейтар

Към заниманията на Ботев (Пд) вече пълноценно се включи Радослав Терзиев, който заради контузия пропусна контролите, както и двата мача с Партизани. Очаква се бившият младежки национал да попадне в групата за гостуването на Бейтар (Йерусалим) в четвъртък.

Той може да бъде поставен и в титулярния състав, на мястото на Цветомир Панов. Радо игра на тази позиция в няколко мача от миналия сезон, а бе използван на нея и от селекционера на отбора ни до 21 години Антони Здравков.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Със сигурност Николай Киров ще се фокусира върху играта в дефанзивен план преди гостуването в Израел, прогонозира в.”Меридиан мач”. Тимът ще се опита да запази суха мрежа и ще търси попадение на контраатака. За това може да помогне и вече картотекираният Фернандо Виана, който обаче едва ли ще може да изиграе повече от 30 минути.

В същото време един от талантите на академията Борис Тютюков, който бе подписал първи професионален договор с клуба, разтрогна без предизвестие за две неполучени заплати. Нападателят ще си търси нов отбор, като вероятно ще продължи кариерата си във Втора лига.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker