бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Киров след проверката с Левски (Карлово): Успешен мач, трябва да се пазим от контузии и да запазим спокойствие преди Дербито

Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров без доволен от представянето на своя отбор този следобед в проверката срещу Левски (Карлово), която “канарчетата” спечелиха с убедителното 6:0 на “Коматево”.

Ето както каза Киров пред репортер на TribunaPlovdiv.bg непосредствено след срещата:

“Успешен мач за Ботев (Пд). Доволен съм от състезателите, на които заложих. Тази проверка беше важна от гледна точка на това да поддържаме игровия ритъм между мачовете. За нас това беше важно, тъй като паузата от шампионата в момента е голяма, а както знаете след това ние предстои Дерби”.

“В следващите няколко години много от младите момчета ще имат шансове да се интегрират в първия отбор. За тях ще бъде важна подготовката, която следва сега през зимата и след това през лятото. Oсобено за момчетата на по 19-20 години, които тепърва трябва да преливат от юношеския към мъжкия футбол. А знаете, че разликата между двете е голяма”.

“Относно Дербито мисля, че ако се запазим без контузии, ще се предствим на ниво. Там важно е спокойствието, защото при Дербита една грешка решава много неща. В следващата седмица ще се готвим изцяло за този мач”.

“Фелипе Бризола няма да може да се възстанови за двубоя. По-скоро той ще може да влезе в игра в мачовете след Дербито”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker