бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЗа ИсториятаТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Николай Киров: Няма фаворит, но не мисля за загубата във финала

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров говори преди медиите днес, преди финалът с Локомотив (Пловдив), предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от Коматево.

“Втори финал за три години. По-различен, тъй като играем с градския съперник Локомотив. Мач с по-различен заряд, непредсказуем мач ще бъде това. Шансовете са напълно равни и за двата отбора.

Самият преден финал ние срещнахме един доста класен противник. Не мисля, че някой от двата отбора има по-голям шанс. Ние направихме всичко възможно през тези дни да изгледаме максимално най-много мачове на Локомотив. За мен най-важно е как ние ще излезем в този мач.

Само Доре има грипно състояние. Всички други играчи са наред. Всички отбори се познаваме много добре, но винаги може да се очаква изненада. Ние трябва да се възползваме от техните слаби страни.

Имаме още два дни до този двубой. Ще наблегнем върху тактиката. Надявам се да бъдем подготвени. Няма как да ви кажа с каква тактика ще излезем. Имаме от няколко години изграден стил, на който рядко изневеряваме.

В един такъв двубой няма как да се говори за мотивация. Изправяли сме се срещу какви ли не отбори и сме намирали срещу всички тях как да подходим.

Винаги тренираме за дузпи, когато има шанс да бием такива. Не мисля над загубата в момента.

Не мисля, че някой от двата отбора има предимство преди финала. Какво е ставало преди този мач, не мисля, че е имало такова значение. Психологията е такава, че нищо не е ясно до последния момент.

Като във всяка една среща публиката ще е ключова. Сигурен съм, че ще бъдем подкрепяни доста сериозно от нашите фенове.

Последният финал показа, че влязохме агресивно и това мисля, че ни помогна, за да го спечелим. Към този момент знам 11-те играчи, с които ще започнем”, сподели Киров пред TribunaPlovdiv.bg.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker