Ботев ПловдивФутбол

Киров на родна земя: Ще опитаме всичко, за да продължим

Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров даде кратко интервю за българските медии на летище София, където днес “канарчетата” кацнаха на родна земя след вчерашната си визита в Израел на Бейтар Йерусалим.

Пловдивчани постигнаха добър турнирен резултат, завършвайки наравно 1:1.

Ето какво каза Киров пред събралата се група журналисти:

Това е само първият етап от мачове между нашите два клуба. Един добър резултат, но има още един мач, за който ще мислим след понеделник. Трябва да се настроим на вълна местно първенство. Само следва два дена играем с отбора на Пирин (Благоевград).

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Споделих, че Бейтар са сериозен отбор със сериозна атака.Мисля, че се получи динамичен двубой и имаше положения пред двете врати. Добре е, че се възползвахме от нашите положения.

Няма какво да говорим за проценти. Важното е как ще се подготвим и ще изиграем втората среща. Гарантирам, че ще се подготвим, за да елиминираме Бейтар.

Нека на спокойствие да изгледаме записа от мача, но няма да имаме много време заради мача с Пирин и както ви казах, от понеделник се насочваме изцяло за реванша.

Греши винаги се допускат. Мисля, че играта на Чворович бе на добро ниво., Никой не е застрахован от грешки. Как ще процедираме в реванша ще видите в четвъртък

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker