Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Киров: Който не е бил дузпа, той не е изпускал, заслужено равенство

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров не бе доволен след равенството с Ботев (Враца), предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

”Жълто-черните” получиха ранен гол, а след това изравниха преди края на първата част. През второто полувреме Неделев изпусна дузпа, която бе идеален шанс за трите точки за пловдивчани.

“Много лоши първи минути. Може би първият гол на гостите ни събуди. Не съм доволен от резултата. Можехме да си решим мача, но има и такива мачове.

Който не е бил дузпа, той не я е изпускал. Проблема беше, че след това изгубихме 10-тина минути в дълбоки пасове, с които няма как да има успех.

В края почнахме да търсим широчината и тогава играта започна да ни се получава. Има моменти в играта, в които тя почва да те води, а не ти нея.

Не смятаме точки, много е рано. Идват трудни мачове, а и за Купата на България играем. Там ще е труден мач с Черно море. Първата ни цел беше да влезем в първата шестица, а сега вече трябва да гледаме как да се класираме по-напред.

Не знам дали има развитие за договора с Кайзер, знам само, че има преговори”, сподели Киров.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker