бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Киров и Зафиров за подготовката, трансферите на Неделев, Еуженио, Шопов и отива ли Серкан в Лудогорец

Спортният директор на Ботев Пловдив Адалберт Зафиров и старши треньорът на „канарчетата“ Николай Киров дадоха първа пресконференция за 2019 година, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от Коматево.

Двамата дадоха подробности за трансферите, които се очакват и за зимната подготовка, която “канарчетата” ще проведат в Анталия.

“В два етапа ще мине подготвителният етап. Първият ще бъде на нашата база. От 9-ти до 23-ти ще бъдат на подготовка тук. Ще завършим с мач с Локо (Горна Оряховица), а след това на 24-ти заминаваме за Анталия. Прибираме се в България и ще изиграем една контрола с Несебър. С 24 момчета започваме днес.


Относно Кайзер няма никакъв Казус, чакаме го да пристигне. Серкан Юсеин ми призна, че има предварителен договор. Започва подготовка с нас, тъй като договорът му е до лятото”, започна Николай Киров предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от Коматево.

“Преговори с Лудогорец за Серкан няма, а той има договор с нас. Ние ще го ползваме за момента. Ако дойде добра оферта, може и да се разделим с него, но тя трябва да е добра. Официална оферта от Лудогорец няма.

Нямаме други оферти за наши футболисти. С Кайзер сме говорили, има оферта за него. Въпрос на време е да подпишем. Запитване за Тодор Неделев от Китай няма.

Разговаряхме със Слави Шопов. Той е професионален състезател с договор към нас. Остава при нас, като единственият вариант той замине за Италия е, ако дойдат добри финансови условия.

В клаузата му има една много глупава клауза, според която той трябва да изиграе 30 мача при юношите. Как ние да го готвим с мъжете? Ние се опитваме да спазваме клаузата и е трудно да съчетаем двете неща.

Мисля, че тази клауза ще успеем да я променим и ще започне да се готви нормално с мъжкия отбор. Ясно е, че на него му е интересно да замине за Италия, но ще видим какво ще стане, тъй като не е удачно да дадем да го ползват за без пари шест месеца.

До момента няма нищо официално за Тодор Неделев. Ако влезе оферта ще седнем да мислим по нея. Педро Еуженио е получил оферта от нас, до два-три дни трябва да даде отговор”, заяви Зафиров, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от Коматево.

”Гледаме за заместник на Стивън Петков. Ще отнеме време, но ние трябва да търсим точния човек, който да пасне на стила ни, за да нямаме проблеми. Гледаме в България и в чужбина. Стивън помагаше много на отбора ни.

Тодор Неделев за мен заслужаваше да е номер 1 на България, но така са решили избиращите.

Атанас Захиров ще ни донесе скорост и острота в атаката. Шампионата през втората част ще бъде по-труден. Надявам се първа цел за нас да бъде влизане в първата шестица” завърши Киров пред репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Ботев среща сериозни съперници в Анталия, вижте ги

От Лудогорец: Серкан е наш футболист

Ботев среща сериозни съперници в Анталия, вижте ги

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker