Първа ЛигаФутболЦСКА София

Кирил Котев връчи фланелката на ЦСКА 1948 на Мартин Камбуров

Отборът на ЦСКА 1948 официално се похвали с привличането на нападателя Мартин Камбуров.

Фланелката на “червените” му бе лично връчена от неговия бивш съотборник Кирил Котев, с който заедно спечелиха шампионската титла с Локомотив (Пловдив).

Ето какво пишат “армейците” на сайта си:

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Играещата легенда на българския клубен футбол Мартин Камбуров вече е играч на ЦСКА. Договорът на нападателя влиза в сила от новия сезон.

Кариерата на Камбуров започва в Ботев (Пловдив), но таранът налага името си в българския футбол с отбора на Локомотив (Пловдив). Шампион на България през 2004 г. и бронзов медалист през 2005 г. с отбора от „Лаута“.

В периода 2010 г. – 2012 г., Камбуров играе за китайския Далиен. Отбелязва 27 голa за тима и се превръща в един от най-добрите чужденци, играещи в китайското първенство в този период.

tribunasofia

Устремилият се към рекорда за голмайстор №1 на българския шампионат за всички времена Камбуров, сподели минути след като подписа:

„Помислих си, че това е добра опция за мен да постигна целите си и разбира се да помогна на клуба. Няма да бъде лесно в началото, но с потенциала, с който разполагаме ще се представим достойно.“

Петкратният носител на голмайсторския приз в „А“ група разказа за своите цели:

„Основната ми цел е да вкарвам голове, което съм правил винаги и това е най-силното ми качество. Мисля, че това е най-важно във футбола, човека който ще вкарва гол“.

https://www.tribunaplovdiv.bg/локомотив-продължава-защитата-на-куп/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker