Новини

Христо Крушарски с обстойно обръщение към “черно-бялата” общественост

7 коментара 📁 Локомотив, Футбол 🕔09.февруари 2019
Христо Крушарски с обстойно обръщение към “черно-бялата” общественост

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски излезе с изявление към феновете на клуба, в което отрече съмненията в пасивност към ръководството на клуба по отношение на “болната за всички нас тема, свързана с изграждането на новата база на ДЮШ и новия стадион”, както се изразява босът на “смърфовете”.

Крушарски е категоричен, че:

– Ръководството на Локомотив Пловдив е заявило своите инвестиционни намерения, които са входирани в Община Пловдив по съответния ред както следва: №16КЛ37 от 25.01.2016 г. и №16КЛ413 от 05.10.2016 г.

– Ръководството на Локомотив Пловдив е възложило изработването на проекти за двата обекта, които вече са факт.

– Ръководството на Локомотив Пловдив е входирало всички изискуеми документи, които са необходими за отдаването на концесия на имот, предвиден да се превърне в тренировъчен комплекс, намиращ се в ЖК Тракия, както и концесия за реконструкция и модернизация на ,,Спортен комплекс-стадион “Локомотив”. Входящите номера са съответно 17КЛ262 от 23.10.2017 година и 17КЛ212 от 30.10.2017 година.

“Приключило е прединвестиционното проучване на двата обекта – новата база на ДЮШ и новия стадион, анализите вече са готови и предстои да започне процедура по отдаването на обектите на концесия. Което означава, че нещата са на финалната права и от тук нататък следват процедури, които са изцяло в правомощията на органите на местната власт. Достигането до този етап обаче нямаше да се случи, ако ръководството на Локомотив е било “пасивно” и не си е свършило работата”, твърди Крушарски.


“Ако е имало пасивност по отношение на обновяването на стадиона и построяването на нови бази, то тя със сигурност не е от страна на сегашното ръководство на клуба. И за да спрат спекулациите по темата, възнамерявам да се възползвам от обявената от кмета Иван Тотев възможност за лична среща с него по въпросите, свързани с двата проекта, като бих се радвал да дойдат не само представители на фен организациите, присъствали на предходната среща, но и всеки заинтересован редови локомотивец”, казва още Христо Крушарски.

Сподели тази статия с приятели

7 коментара

 1. 🕔 14:02, 09.февруари 2019

  Анонимен

  Крушарски, що не питаш Кралев и Зума, дали кмета е казал тези неща, ами пишете глупости отново бе ? Много е просто! Как може да сте толкова тъпи в това ръководство?

  Отговори на този коментар
  Харесвам(9)Не харесвам(1)
 2. 🕔 13:42, 09.февруари 2019

  Спортклуб

  Крушарски е начело вече 4та година и всеки може да му види резултатите! Защитават го 2-3 платени трола, които не дават и косъм да му падне от изкуфялата глава.С всеки локомотивец, който съм говорил никой не го харесва.Каква база и стадион ще строи тоя палячо, като няма 2лв.в джоба?!И тоя босненски физкултурник двата платени трола на Крушо го превъзнасят все едно всяка година сме в тройката, а като му видиш резултатите ни е най-слабия треньор в цялата ни история!

  Отговори на този коментар
  Харесвам(10)Не харесвам(16)
 3. 🕔 13:04, 09.февруари 2019

  криза

  Да ни наричат ЮГОМОТИВ,СРАМНА ИСТОРИЯ.

  Отговори на този коментар
  Харесвам(8)Не харесвам(10)
 4. 🕔 12:37, 09.февруари 2019

  Спортклуб 85

  А можеше да се замислиш преди да кажеш да ти пишат пак декларацийката, че това не е цяло видео от срещата. Тъй като никой няма да качи видео от цяла среща, а само избрани неща. Но понеже ти си голям специалист, пак стана за резил.

  Фен клуба ли пак лъже? Или вие продължавате да си тръбите вашите си версии и да отбивате номера за всяко едно нещо?

  Какво стана, нали в отбора нямаше да има повече чужденци и щяхме да залагаме на млади българи? Къде са те? Българите, хървати ли станахме? В отбора няма толкова българи, колкото пръсти имаш на двете си ръце. Срам! Първо щяхме да привличаме само българи, това каза когато дойде първата година.

  След това българите не струваха за теб и щяхме да работим само с чужденци.

  Сега отново запя стара песен, че ще има само млади български момчета, но отново лъжа.

  Крушарски, изпята песен си.

  Отговори на този коментар
  Харесвам(15)Не харесвам(12)
  • 🕔 22:39, 11.февруари 2019

   Спортклуб 86

   какво значение има дали в отбора има българи?! Ние футболен отбро ли сме или социален клуб на ксенофоби??!!

   Всъщност този фен клуб на който никой не знае членовете е бита карта защото на всички е ясно, че не защитава интересите на Локомотив, а собствени

   Отговори на този коментар
   Харесвам(4)Не харесвам(0)
  • 🕔 14:08, 12.февруари 2019

   цитат

   Крушарски е прост измамник

   Отговори на този коментар
   Харесвам(1)Не харесвам(3)

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *