Ботев ПловдивТопФутбол

Керкез: Целта е да печелим всеки мач до зимата! Отборът има огромна фенска маса

Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез говори в предаването “Домът на футбола”, където коментира как се чувства в новия си клуб, както и че е запознат с голямата фенска маса на пловдивския гранд. Специалистът говори какво ще очаква от играчите си и каква е неговата цел.

profittips-the best football tips

“Чувствам се много добре в България. Заварих това, което очаквах в Ботев – голям клуб, със сериозна фенска маса, чудесна база и огромен потенциал в отбора. Когато играете за голям отбор с много привърженици, а резултатите не отговарят достатъчно на изискванията, а играчите, ако не са достатъчно стабилни психологически, е трудно. Ще опитам да накарам играчите да се чувстват уверени. През последните дни това се завръща”, започна той.
“Потенциала го има, трябва да продължим във възходяща линия. За треньорите ясно е, че времето никога не стига. Не избираме винаги кога да сменим местоработата си и да започнем в нов клуб. Важното е да се адаптираме, да налагаме идеите си и това е перфектният момент за това”, продължи Керкез.

profittips-the best football tips

“В България има много отбори с голяма фенска маса и Ботев е един от тях. Виждам нещо подобно с големите клубове в Сърбия. Липсата на добрите резултати води до напрежение. Аз го харесвам и ако не можеш да боравиш с него, не си за тази работа. Много важно е да има опитни играчи като Ивелин Попов. Той е човекът, който дава първия пример и на терена, и извън него. Това помага на клуба и младите играчи. Трябва първо да се запозная с първенството. Виждам много потенциал в тази група футболисти. Трябва играчите да бъдат здрави и стабилни психологически. Така ще могат да покажат много повече”, добави специалистът.

profittips-the best football tips

“Не съм говорил със Саша Илич. Играл съм с него в академията на Партизан. Когато получаваш подобно предложение, трябва да се запознаеш със ситуацията. Моето усещане беше, че това е правилният момент да дойда в Ботев. Не съм магьосник, няма да хвърлям големи обещания, но искам феновете да вярват в мен и играчите. Можем да постигнем добри резултати”, коментира треньорът на Ботев Пловдив.
“Целта ми е да гледам в по-краткосрочен план – да печелим всеки мач до зимата. Не обичам да давам обещания, но искам да направим добри неща в Ботев, крачка по крачка. В Лимасол беше същото. Гореща подкрепа, жълт цвят на екипите, някои неща съвпадат. Трябва да покажеш уважение към нашите фенове, а това може да се случи само когато даваме максимума от себе си. Пловдив е страхотен град”, завърши Душан Керкез.

Стоичков и WINBET представят: Diamond Plus Stoichkov Edition 🏆 атрактивни бонус нива и много печалби

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker