Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

К’во тото, к’ви 5 лева?! И какво изобщо става в Локомотив?

Няколко часа след срамната загуба на Локомотив (Пловдив) от Славия с 5:2 под светлените на прожекторите на националния стадион “Васил Левски”, не един или двама “черно-бели” запалянковци обвиниха тима от “Лаута” в “черно тото”.

К’во тото, к’ви пет лева? Всеки един, който има и грам идея от залагания знае, че в мача вчера такова нещо нямаше. Дори, ако мача беше “уреден” за 1-ца, то пак нямаше логика да се стига по такъв развой до крайното унизително 5:2.

img_6436Проблемите в Локомотив са другаде. На ”Лаута” трябва да спрат да се правят на ощипани госпожици и да си кажат, че направиха повече от слабо трансферно лято (бел. ред. а тук вината далеч не е само на Илиан Илиев, който разполагаше с почти нулев бюджет).
“Смърфовете” освободиха Иван Иванов, Мартин Кавдански, Емил Гъргоров, Стефан Велев и Сашо Тунчев, и на тяхно място взеха Везалов, или да си го кажем по друг начин взеха почти НИЩО. Така се стигна Илиан Илиев да се бие по главата и да се чуди каква ли не рокада да направи в защитата, белким да закърпи положението.

ilian ilievВчера Котев излезе и цялата защита тотално рухна (както един привърженик се пошегува “Киро го смениха и няма кой да пази Везалов”).

Везалов бе преквалифициран в бек, само и само да пасне някъде по терена, но е видно и че за там не става. Видяхме и Жоро Вълчев като централен защитник как се справи. След това пък 20-годишният Амрауи, който си е бек, се появи като централен защитник… резултат пак нулев, а Горанов, който по принцип на бека го няма никакъв, също не изненада със слабата си игра. Така на практика Локомотив е пълна нула в защита, а когато Котев няма ден или просто се наложи да излезе, положението няма закърпване. Ама то как и да го закърпиш с това, което имаш (бел. ред. всъщност нямаш) на пейката?!

kotevДругото нещо, което МНОГО липсва на Локомотив е класа и манталитет. Както и да звучи, “черно-белите” нямат нищо общо с тези две думички, особено като гости. А поредицата от съдийски грешки, по традиция също помогнаха да се обърне колата.

Но каквото и да си говорим, на ”Лаута” трябва да седнат и да се замислят какво ще правят. Защото вече минаха шест кръга, а “черно-белите” са само с една единствена победа и със скромните шест точки. Дали ще търсят нови защитници или халфове, това си е тяхна работа, но нещо трябва да се направи.

lautaНа ”Лаута” трябва да седнат и също да си помислят дали не трябва малко да затегнат режима с играчите, защото три дни преди вчерашния мач, двама от титулярите на тима дадоха силно “участие” в известна пловдивска чалготека до 6 часа!!! Повтаряме, 06:00 часа! Ако ги интересува, кои са били те, Илиан Илиев и компания знаят как да се свържат с нас, за да им покажем и снимки ако трябва.

ПС: Някак е грозно, член на УС на Локомотив да се смее веднага след края на мач като вчерашния, макар и в компанията на Ивайло Петев.

TribunaPlovdiv.bg

Подобни

4 Коментара

  1. tova e vqrno kadeto e napisano lokomotiv ne napravi nikakva selekciq nqmame nikakva za6tita .. tozi vezalov trqbwa da si pla6ta da igrae za lokomotiv .. sasho trqbwa da bude vurnat .. nie sxme loko plovdiv ..

  2. През лятото безумно се разделихме с 4-5 централни защитници и сега берем плодовете на това безумие!Спешно трябват заменки на Вълчев,Везалов и Котев,дори това да са играчи от U19!

  3. С едно не съм съгласен и е това,че Илиан няма вина със селекцията.Той си ги избираше в крайна сметка.Не може това недоразумение Везалов да го пуска всеки мач като титуляр,същото се отнася и за Вълчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker